Erasmus Dil Sınavı (Dinleme Sınavı) 11/11/2021 Perşembe günü Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Salon'da, üç ayrı oturumda olmak üzere 11.00, 13.00, ve 15.00 saatlerinde gerçekleştirilecektir.

Sınava girecek olan öğrencilerin, hangi oturumda (saatte) sınava gireceklerini aşağıda soyadlarına göre düzenlenmiş dosyalardan öğrenmeleri sınav güvenliği ve COVID-19 tedbirleri açısından önem arz etmektedir.

Önemli Hususlar

Öğrenci belgeleri ile T.C. kimlik kartları yanında bulunmayan öğrenciler sınava kesinlike alınmayacaklardır.

- Sınava girecek olan öğrencilerin, 19 Ağustos 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar ve T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 20 Ağustos 2021 tarihli genelgesi doğrultusunda, gerekli aşı veya PCR testlerini yaptırmış olmaları gerekmektedir. PCR test sonuçları 72 saat süreyle geçerli olacaktır.

Dinleme Sınavı 1. Oturum Saat 11.00 (AF-EV Soyadı Sıralı)

Dinleme Sınavı 2. Oturum Saat 13.00 (FE-KU Soyadı Sıralı)

Dinleme Sınavı 3. Oturum Saat 15.00 (KU-ZO Soyadı Sıralı)