2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde, İngilizce-I ve İngilizce-II derslerinden muaf olmak isteyen öğrencilerin, 07/10/2021 Perşembe günü yüz yüze gerçekleştirilecek olan İngilizce Muafiyet Sınavına girmeleri gerekmektedir.

Sınava girmek isteyen öğrencilerin, 29/09/2021 Çarşamba günü saat 17:00’a kadar https://ydb.gumushane.edu.tr/tr/muafiyet-sinavlari/ adresinden kayıtlarını oluşturmaları gerekmektedir. Bu süre zarfında kayıtlarını oluşturmamış olan öğrenciler sınava kesinlikle alınmayacaklardır.

Önemli Hususlar

- İlgili kayıt formu 24 Eylül-29 Eylül 2021 tarihleri arasında erişime açık olacaktır.

- Sınava girmek isteyen öğrencilerin, 19 Ağustos 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar ve T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 20 Ağustos 2021 tarihli genelgesi doğrultusunda, gerekli aşı veya PCR testlerini yaptırmış olmaları gerekmektedir. PCR test sonuçları 72 saat süreyle geçerli olacaktır.

Öğrenci belgeleri ile T.C. kimlik kartları yanında bulunmayan öğrenciler sınava kesinlike alınmayacaklardır.

- Sınav süresi 20 dakika olup sınav başlangıç saati ve yerleri daha sonraki bir duyuruda ilan edilecektir.