2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz ve Bahar dönemlerinde, İngilizce-I ve İngilizce-II derslerinden muaf olmak isteyen ve ek yerleştirme ile üniversitemize kayıt olan öğrencilerin17/11/2021 Çarşamba günü saat 13.00'da Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 105 numaralı salonda yüz yüze gerçekleştirilecek olan İngilizce Ek Muafiyet Sınavına girmeleri gerekmektedir.

Sınava girecek olan öğrenciler, bilgilerini aşağıda bağlantısı verilen dosyadan kontrol edebilirler.

Önemli Hususlar

- İlgili sınava sadece 1. ve 2. ek yerleştirme ile üniversitimize gelen ve bunun sonrasında 8-12 Kasım 2021 tarihleri arasında https://ydb.gumushane.edu.tr/tr/muafiyet-sinavlari/ adresinden sınav kaydını yapmış olan öğrenciler girebileceklerdir. Sınava girecek olan öğrenciler, bilgilerinin aşağıda bağlantısı verilen dosyada yer alıp almadığını kontrol etmelidirler.

- Sınav öncesinde öğrencinin kayıt tarihini belgelemesi istenecek ve ibraz edemeyen öğrenciler sınava giremeyecelerdir.

Öğrenci belgeleri ile T.C. kimlik kartları yanında bulunmayan öğrenciler sınava giremeyeceklerdir.

- Sınava girmek isteyen öğrencilerin, 19 Ağustos 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar ve T.C. İçişleri Bakanlığı'nın 20 Ağustos 2021 tarihli genelgesi doğrultusunda, gerekli aşı veya PCR testlerini yaptırmış olmaları gerekmektedir. PCR test sonuçları 72 saat süreyle geçerli olacaktır.

- Sınav süresi 20 dakikadır.

İngilizce Ek Muafiyet Sınavı Öğrenci Listesi